top of page
LOGOLAR-02.png

ÜNİLİG HADO 1. LİG’DE ŞAMPİYON: KOÇ ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 sezonu Ünilig HADO 1. Lig’de Koç Üniversitesi, finalde karşılaştığı Trakya Üniversitesi’ni 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

 

Omen Club’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonun final müsabakasında Koç Üniversitesi ile Trakya Üniversitesi karşı karşıya geldi. Mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrılma başarısı gösteren Koç Üniversitesi, 1. Lig karşılaşmalarını şampiyon olarak tamamladı.

 

Final karşılaşmasının öncesinde oynanan mücadelede ise Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Bartın Üniversitesi’ni 2-1 yenerek organizasyonu üçüncü sırada noktaladı.

 

Ünilig HADO 1. Lig’de şampiyonluğa ulaşan Koç Üniversitesi’ne şampiyonluk kupası ve madalyalarını İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay takdim etti.

 

Organizasyonu ikinci sırada tamamlayan Trakya Üniversitesi’ne kupa ve madalyalarını ise Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay sundu.

 

Üçüncü sırayı alan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne ödüllerini Goplus Genel Müdür Yardımcısı Tolga İldaşer verdi.

 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ayrıca; İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay’a Omen Club Yöneticisi Mesut Özer’e ve Goplus Genel Müdür Yardımcısı Tolga İldaşer’e organizasyona katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.




34 views
bottom of page