top of page
LOGOLAR-02.png

Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı Antalya'da Yapıldı

Updated: Jan 26, 2023



Üniversite ve spor camiasını bir araya getiren “Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı” Antalya’da 20-22 Ocak 2023 tarihleri arasında yapıldı.


Toplantıya; Federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörler Kurulu Üyeleri, 159 üniversitenin Spor Bilimleri Fakültesi Dekanları, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürleri, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanları, Spor Koordinatörleri, Spor Müdürleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Futbol Federasyonu temsilcilerinden oluşan 229 kişi katıldı.


Federasyon Başkanımız Prof.Dr. Mehmet GÜNAY’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantının sabah seansında üniversitelerde futbol branşının yaygınlaştırılması, kadınlar futbol müsabakalarının yapılması, antrenör-hakem seminerleri konuları ele alındı.


Öğleden sonra Federasyonumuz Başkan Vekili Doç.Dr. Serdar ELER; teknik kurullarımız ve federasyonumuz faaliyetlerinde temsilci olarak görev alan kişilere yönelik bilgi aktarımında bulundu.


Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem KORKMAZ, 2023-2025 Stratejik Planı hakkında bilgi verdi. Öğretim Üyesi Habibe YAMAN ise Akredite Edilebilir Program Başvurusunun detaylarını paylaştı.


ÜNİLİG/100.Yıl Spor Etkinlikleri, Spor Oyunları ve diğer organizasyonlar hakkında bilgilendirme yapılırken, bu faaliyetlere katılım ve bütçeleri, TÜSF Spor Bilgi Sistemi vb toplantıda yer alan diğer konular oldu.


Katılımcıların görüş ve önerileri alınarak toplantı sona erdi.



434 views
bottom of page