top of page
LOGOLAR-02.png

ÜNİLİG HADO SÜPER LİG’DE ŞAMPİYON: BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 sezonu Ünilig HADO Süper Lig’de Bahçeşehir Üniversitesi, finalde karşılaştığı Fenerbahçe Üniversitesi’ni 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

 

Omen Club’ın ev sahipliğinde oynanan Süper Lig’de İstanbul Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi, Ege Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Galata Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Fenerbahçe Üniversitesi ve Altınbaş Üniversitesi yer aldı.

 

Final müsabakasında Bahçeşehir Üniversitesi, büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Fenerbahçe Üniversitesi’ni 3-2 yenerek Ünilig HADO Süper Lig’i şampiyon olarak tamamladı.

 

Final karşılaşmasından önce oynanan müsabakada ise Galata Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi’ni 2-0 yenerek turnuvayı üçüncü sırada noktaladı.

 

Ünilig HADO Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Bahçeşehir Üniversitesi’ne şampiyonluk kupası ve madalyalarını Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay takdim etti.

 

Organizasyonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Üniversitesi’ne kupa ve madalyalarını Goplus Genel Müdür Yardımcısı Tolga İldaşer sundu.

 

Üçüncü sırayı alan Galata Üniversitesi’ne ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Espor Danışmanı Yasin Nuri Çakır verdi.



102 views
bottom of page