top of page
LOGOLAR-02.png

TÜSF FAALİYETLERİNE KATILIM SAĞLAYAN TÜM SPORCULARIN, İDARECİLERİN, ANTRENÖRLERİN, HAKEMLERİN, TEMSİLCİLERİN, GÖZLEMCİLERİN DİKKATİNE

Federasyonumuz 2023-2024 sezonunda yapılan faaliyetlere (TÜSF Ligi, ÜNİLİG, Korumalı Futbol Ligi) katılım sağlayıp, yol harcırahı ve görev ücreti alacağı bulunan Sporcuların, İdarecilerin, Antrenörlerin, Hakemlerin, Temsilcilerin, Gözlemcilerin ücretleri faaliyetlerin bitiminden sonra SİPAY uygulamasına gönderilmiştir.


Ancak ilgili firma ile yapılan görüşmeler neticesinde ücret alacağı olan Sporcuların, İdarecilerin, Antrenörlerin, Hakemlerin, Temsilcilerin, Gözlemcilerin birçoğunun SİPAY uygulamasında hesap açmadığı, hesap açanların ise hesaplarında yükseltme işlemlerini yapmadığı bu nedenlerden dolayı ödemelerin kullanıcı hesaplarına yapılamadığı tarafımıza iletilmiştir.


Ücret ödemelerinin yapılabilmesi için kullanıcı hesabı olmayanların bir an önce SİPAY hesabı açarak hesaplarını yükseltmeleri, hesabı olanların ise hesap yükseltme işlemlerini tamamlamaları, aksi takdirde ödeme işlemlerinin yapılamayacağı belirtilmiştir.


SİPAY hesabı açıp hesabı ile ilgili problem yaşayan veya eksik bilgisi olduğu beyan edilen ya da hesabında hata oluşan kullanıcıların 0 216 706 22 66’ numaralı SİPAY müşteri hizmetlerini arayarak hesapları ile ilgili sorunları halletmeleri gerekmektedir.


Tüm bu işlemleri eksiksiz olarak tamamlayan Sporcuların, İdarecilerin, Antrenörlerin, Hakemlerin, Temsilcilerin, Gözlemcilerin ücret ödemeleri işlemlerin tamamlandığı günleri takip eden günlerinde hesaplarına aktarılacaktır.


TÜM KATILIMCILARA DUYURULUR



152 views
bottom of page